Hyppää pääsisältöön
Meiltä saat parhaat nettisivut, ylläpidon ja tuen kokonaisvaltaisena palveluna!

Palvelumme ytimekkäästi

 • Tuki tavoitettavissa 24/7
 • Huoleton palvelu, huolehdimme toimivuudesta ja mahdollisista ongelmista puolestasi
 • Ei rajoituksia sivujen käytössä/resursseissa
 • Yhden laskeutumissivun "onepager"-nettisivut alkaen 300€, ylläpito 8€/kk
 • Perusinternetsivut alkaen 500€, ylläpito 18€/kk (sisältää myös sähköpostit)
 • Nettisivu verkkokaupalla alkaen 900€, ylläpito 25€/kk
 • Kaikki muutkin IT-palvelut saatavilla meiltä (laitteet, huolto, konsultointi, verkkojen asennukset ...)
 • Tutustu referensseihin!

Miten ATVA poikkeaa muista?

 1. Me emme rakenna nettisivuja "webbihotelliin heitettäväksi": Huolehdimme sivujen koko elinkaaresta alusta loppuun, aina rakennuksesta ylläpitoon ja päivittämisestä huoltoon. Tavoitteemme on tarjota palvelu, joista teidän ei tarvitse kantaa huolta, mutta joka mahdollistaa teille helposti esimerkiksi tuotetietojen päivittämisen tai muut tarvittavat toimet jotka haluatte tehdä ennemmin itse.
 2. Me emme tarjoa webhotelli -palveluja: Kaikki ylläpitämämme sivut ja järjestelmän pyörivät täysiverisillä, virtualisoimattomilla palvelimilla, joita vuokraamme OVH:lta (Euroopan suurin konesalipalveluiden tarjoaja) ympäri Eurooppaa. Näin ollen sivujen liikennettä, suoritinaikaa tai levytilaa ei rajoiteta - kaistaa, tehoa ja tilaa on tarjolla aina tarvittavan ratkaisun vaatimusten verran. Lisäksi pidämme tietoturvan riman korkealla: Emme myy suojattua yhteyttä (ns. sertifikaatti) erillisenä palveluna vaan se sisältyy automaattisesti kaikkiin palveluihimme. Myös palvelimien tietoturva on omaa luokkaansa, sillä ne ovat vain ja ainoastaan meidän ylläpitämiemme palveluiden käytössä.
 3. Olemme aina tavoitettavissa - mikäli sivujen sisältöä pitää nopeasti päivittää tai sivuilla huomataan virhe, meille voi soittaa koska vain. Sivujen ylläpitoon kuuluu pienet ajoittaiset päivitykset veloituksetta, mikäli ne tilataan virka-ajan sisällä eivätkä ole akuutteja, mutta meidät tavoittaa myös viikonloppuisin, pyhinä tai vaikka keskellä yötä (ks. hinnasto). Jos emme heti pääse vastaamaan, soitamme takaisin heti kun mahdollista.

Ylläpidon hinnoittelu

Ylempänä kuvatusta johtuen hinnoittelumme poikkeaa webhotellien hinnoittelusta: Maksatte hieman enemmän, mutta saatte vaivattoman kokonaisuuden, josta teidän ei tarvitse huolehtia millään tavalla. Ylläpitoon kuuluu veloituksetta palveluun liittyvä konsultointi sekä pienet ajoittaiset sisältöpäivitykset virka-aikana. Tuki tavoitettavissa 24/7.

Palveluidemme tarkemman hinnoittelun löydätte hinnastostamme.

Rakennuksen hinnoittelu

Nettisivujen ja internetjärjestelmien rakennuskustannukset riippuvat paljon tarvittavista ominaisuuksista. Alasivujen, tekstin ja kuvien määrällä ei ole vaikutusta hintaan - hinta määräytyy tarvittavien erillisten ominaisuuksien perusteella (esim. yhteydenottolomakkeet, muokkauskäyttöliittymät, verkkokauppa, hallintajärjestelmä, monikielituki, useammat verkkotunnukset, jne.)

Lähtökohtaisesti voidaan sanoa, että yhden laskeutumissivun "onepager" kustantaa 300€ (alv 0%), "perus nettisivut" kustantavat 500€ (alv 0%) ja esimerkiksi verkkokaupan sisältävät sivut 900€ (alv 0%).

Ole meihin yhteydessä, niin teemme tarjouksen tarvitsemanne internetsivun tai -järjestelmän rakentamisesta ja ylläpidosta!

Referenssit - Nämä internetsivut ja -järjestelmät ovat ylläpidossamme:

Näkymä
bank55.fi
biorexlive.com
bocca.fi
boccamente.fi
elquattro.fi
estilipalvelu.fi
evavikman.fi
hedbergstore.com
hesi.fi
hnmky.fi
joulushow.com
jsroad.fi
klapaset.fi
kuusipalvelu.com
lepsama.fi
lepsamanpartio.fi
namikaareena.fi
nedkellys.fi
nerostep.fi
nurmijarvenpuutekniikka.fi
Rajamäen Ryyppi varauskalenteri
Regiteck yhteydenottolomake
ressunautokoulu.fi
samihedberg.com
samsburger.fi
samscomedyclub.com
soundrecords.fi
stagelive.fi
toimintakonsepti.fi -lomakejärjestelmä
villaaurinkoniemi.fi
villahedberg.com