Hyppää pääsisältöön
Tarvetta päivittää toimiston verkkoyhteyksiä?

Me suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme yritysten lähiverkot - oli kyseessä sitten yhden henkilön toimipiste, useamman kymmenen työntekijän käyttämä toimisto tai vaikkapa urheiluhalli, jossa tarvitaan kapasiteettia useammille sadoille yhtäaikaisille käyttäjille.

Hyvä lähiverkko on vakaa, toimii saumattomasti myös suurten työkuormien ja käyttäjämäärien alaisena sekä on nopeasti ja tehokkaasti ylläpidettävissä ja huollettavissa myös etäyhteyksin - ilman että paikalle tarvitaan asentajaa.

Toimivaan lähiverkkoon vaaditaan tietenkin hyvä internetyhteys tele-operaattorilta, mutta yhtä tärkeätä on kunnolliset, käyttöön soveltuvat verkkolaitteet: Suosittelemme yritysverkon toteuttamista Ubiquitin verkkolaitteiden avulla. Näillä laitteilla olemme rakentaneet suurimman osan verkoista asiakkaillemme jo usean vuoden ajan. Ubiquitin UniFi -verkkoinfran hyviä puolia:

  • Verkon asentaminen on nopeata ja kustannustehokasta
  • Verkon laajentaminen myöhemmin on helppoa
  • Verkon hallinta on vaivatonta: voimme ratkaista useimmat ongelmat verkkolaitteiden kanssa myös etäyhteyksin.
  • Laitteet on suunniteltu yrityskäyttöön ja ne käyttävät uusimpia teknologioita verkon toiminnan tehostamiseksi

Tilaa kartoituskäynti ottamalla yhteyttä niin toteutamme juuri tarpeisiinne sopivan verkkoratkaisun - aina tele-operaattorien kilpailutuksesta asennukseen, ylläpitoon ja huoltoon asti!